26 Eylül 2011 Pazartesi

SANKİ BAŞKA GEZEGENDEYİZ !!!!!




                            Evet,en sonunda İstanbul'dan firar ettik !!!!!
Bu sefer yakamızı bıraktı...''Yaşayın,görün var mı benim gibisi ''der gibi...
                      Bu küçücük sahil kasabasında geleli bugün tam 15 gün oldu.
Eve yerleşme işleri bitti,yorgunluk geçti..Başka bir gezegende yaşıyor gibiyim.Bir günde telefon ve internet bağlandı,aynı gün nüfus dairesinde hiç beklemeden ikametgah işleri bittiii..İnanamıyacaksınız bütün işlemleri yapanlar son derece kibar,güleryüzlü,sıcakkanlı..Biz alışmışız zarta zurta,bugün git yarın gele..Amanin burda böyle şeyler yokkkk...Bir de o sabah zıbarma sevdasından kurtulup erken kalkabilseydim tüm bu saydığım işler öğleden önce biterdi sonrada atardım kendimi denizin masmavi kucağına !!!!!
                    Yazlıkçıların çoğu gitti diyorlar,bu haftasonu geri kalanlarda gidecekmiş...Düşünün sadece ne demek istediğimi düşünün..Bu dinginliği anlatabilmemin yegane yolu bunu sizin hayal etmeniz !!!!!!!!
                    Aklım fikrim arkamda sıralanan kaz dağlarında..Yemyeşil...Geçen gün yağmurdan sonra yarı bellerine kadar sis basmıştı...Amanin ya !!! Amanin!!!!
                    Başka bir gezegendeyim ...Mayıs ayı gelip yazlıkçılar burayı basana kadar..Eh ondan sonra bende buradan 5 km uzağa yazlığa kaçarım nasıl olsa (lükse bakın hahahaaa)
                   Heyecanlıyım yahu !!!! Alışmadık böyle dingin yaşamaya...

fuliş   

1 yorum:

naz dedi ki...

SÜPER...
HAYALLERİMİ YAŞIYORSUN...
BEN O CENNETTEN DÖNDÜĞÜMDEN BERİ KABUSTAYIM...
UYANAMIYORUM MAALESEF..
MAYIS GELİP CENNETE DÖNENE KADAR HER GÜN SENİ KISKANIYOR OLACAĞIM...